ADANA / KARATAŞ - Karataş Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Karataş Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
Karataş Borsa İstanbul Ç.P Anadolu Lisesi Yeni Mah. 71 SK. NO31/B Cezaevi Yolu Üzeri 01900 Karataş / ADANA
Vizyon
Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren, akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Misyon
Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak diri bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak.
Başarılar
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Ulusal Ajansın desteklediği LDV projesi ile "Güneş Enerjisinden Elektrik Elde Etme" projesi ile 3 öğretmenimiz ve 16 öğrencimiz Almanya´ya gitmişlerdir.
08.00-16.25
Kaloriferli