ADANA / KARATAŞ - Karataş Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Masa tenisi antrenmanlarimiz devam ediyor..

Ekm

Karataş Kaymakamı Sayın Selami Alper Özkan okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Okul Müdürümüz Nevzat SAĞIR Karataş Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Mevlidi Nebi programına iştirak ettiler.

Ekm

Okulumuz Boccia kız ve  erkek takımları  Adana Gençlik ve spor il müdürlüğü ve Karataş Kaymaklığının birlikte düzenlediği boccia şampiyonasına katılmış,erkeklerde takımlarımız final oynayarak 1.ve 2.olmuşlardır.Kız takımız ise 3. Olmuştur.

Ekm

28-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Okulumuz tart takımları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karataş Kaymakamlığının birlikte düzenlemiş olduğu dart müsabakalarına katılmış erkekler kategorisinde Muhammet BOZAT 2.olmuştur.

Bocce kız takımımız Karataş 2.si olmuştur

Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Ekm

Bocce erkek takımımız Karataş 1.si olmuştur.

Ekm

Sene başında kitap dağıtımı yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri pinponda Adana şampiyonluğuna hazırlanıyor.

Okul müdürümüz Nevzat SAĞIR

Sayın valimiz Süleyman ELBAN himayesinde Çukurova üniversitesi kongre merkezinde düzenlenen okul müdürleri toplantısına iştirak etmiştir.